src="https://static.blogg.se/shared/js/script.js">

Godis

Dags igen för min personliga favorit-feature, godis! Nästa förpackning från denuppgåendesolensland pryds av en ninjakatt, lite gröna löv och en rad med juvelekollon?
Längst upp till vänster står det UHA och längst ner till vänster Capcom. Capcom är som bekant ett spelföretag så det är inte helt otänkbart att katten på förpackningen är huvudperson i något spel. På baksidan finns två adresser tillsammans med massa obegriplig text. www.uha-mikakuto.co.jp och shigekix.com. Den första länken leder till en sida som ovanligt nog erbjuder text på engelska. UHA står för Unique Human Adventure och trots att informationen inte är helt enkel att förstå så erbjuder företaget hälsosamma matprodukter som ska erbjuda köparen nya upplevelser, sounds fine to me! Nästa länk leder till en sida utan begriplig text, men med bilder på karaktärer från One Piece, vilket är trevligt. Tillbaka till förpackningen, längst upp titter ett zip-lock-lås och om man känner på förpackningen anar man små hårda prylar som skulle kunna vara tuggummi, dags att öppna!
Ut ur förpackningen trillar några ganska hårda pastiller som påminner om tapioca-godis. Lätt gröna i färgen och med en doft av, ja vad då? Unken vinäger? Jag är inte helt säker på att det här kommer smaka gott men precis som företagets filosofi utlovar så kommer jag nog få uppleva något jag inte upplevt tidigare, here goes.
 
Lite sött, och unket, sedan salt och unket. En plötslig ton av rutten tång innan pastillen blir söt igen och till sist syrlig och ... unken! Vad det här än må vara så har det dött innan det maldes ner till godis, om det nu kan kallas godis. Ungefär här ballar smaklökarna ur och slutar registrera smak. Det sticker lite på tungan och tänderna blir plötsligt täckta av en sträv hinna ... jag tror det är dags att svälja och glömma bort den här upplevelsen. Unique Human Adventure ...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen RSS 2.0
RSS 2.0