src="https://static.blogg.se/shared/js/script.js">

Castlevania ???

Det var ett tag sedan det hördes något nytt om Castlevania, en av de starkaste spelserierna, någonsin. Konami har inte direkt signalerat att de tar sin uppgift att förvalta seriens arv på något större allvar om vi säger så. Det senaste spelet Lords of Shadow 2 var ordentligt påkostat och då det slöt den alternativa tidslinjen på ett riktigt snyggt sätt lämnas konceptet öppet för en ny tolkning i en ny serie spel. Så ... vad nytt har dykt upp som föranleder detta inlägg?
 
 
Till att börja med är pachinko typ ett flipperspel, och det finns redan en rad Castlevania-temade pachinko-maskiner. Så, valet att bygga en arkad-maskin exklusiv för Japan baserad på Castlevania är i sig inget märkligt ... men ... Erotic Violence? Varför? Vem tyckte att "Det här är fiffigt, det här måste vi gå vidare med"?
 
I den bästa av världar blir denna titel en liten pinsam fotnot vi kan se tillbaka på och skratta åt. Tyvärr tror jag att detta är spiken i Draculas kista och ett tecken på att Konami en gång för alla har givit in för fan-service och billiga cash-ins. Castlevania is no more ...
 
Lyckligtvis har vi Iga kvar därute och jag känner mig mer nöjd än någonsin över att ha stött hans kick-starter.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen RSS 2.0
RSS 2.0